Mathias Vergels openhartig over zijn vlucht in de drank: “Hele domme dingen gedaan”
Mathias Vergels openhartig over zijn vlucht in de drank: “Hele domme dingen gedaan”
Foto: Instagram

Mathias Vergels zat in zijn beginperiode bij ‘Thuis’ niet goed in zijn vel. Hij vluchtte toen in de drank. Hij vertelt er openhartig over in Story.

“Ik ging toen veel weg. Dat was mijn uitlaatklep, de enige die ik nog had. Maar we leven in een wereld waarin alles wordt gefilmd en als een onnozelaar je uitlacht, dan is het heel moeilijk om daar niet op te reageren. (Mathias raakte toen betrokken in een vechtpartij) Ja, toen heb ik serieus het varken uitgehangen en domme dingen gedaan”, geeft Mathias Vergels toe in Story.

Zo kroop Mathias ook dronken achter het stuur. “Dat was inderdaad fout. Kijk, ik ga ervan uit dat geen enkele mens perfect is. Alleen verschijnt dat van anderen niet in de media. Ik ben superhard gestraft door het gerecht omdat ze een voorbeeld wilden stellen.”

Alles veranderde toen hij zijn vrouw Julie leerde kennen. “Ik ben nog altijd dezelfde, hoor, alleen heeft ze mijn scherpe kantjes er wat afgehaald en mij een nieuwe wereld leren kennen vol familiewarmte. Als ik die eerder had gekend, was al die shit niet gebeurd. Ik wist niet dat je samen met je ouders in de zetel kon zitten. Mijn ouders waren altijd aan het werk in hun bakkerij.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.