Succes in Hollywood, maar privé erg zware klap voor Adil El Arbi: “Het heeft zijn relatie helemaal kapotgemaakt”
Succes in Hollywood, maar privé erg zware klap voor Adil El Arbi: “Het heeft zijn relatie helemaal kapotgemaakt”
Foto: Photonews

Adil El Arbi (31) is hot! De Belgische filmmaker en zijn kompaan Bilall Fallah (34) lijken nu echt gelanceerd in Hollywood, dankzij het enorme succes van ‘Bad Boys for Life’. Amerikaanse filmmaatschappijen staan in de rij om met de twee Belgen te werken. Toch verloopt het privé iets minder voor Adil. Het Hollywoodsucces zou zijn relatie kapotgemaakt hebben, lezen we in TV Familie.

Hoe geweldig het voor Adil El Arbi en Bilall ook loopt, Adils privéleven is er naar verluidt niet zo schitterend aan toe. Aan zijn jarenlange relatie met de Duitse Nina Caspari is namelijk een triest einde gekomen. Dat schrijft TV Familie.

Een officiële reactie is er nog niet gekomen, want zowel Adil als Nina die als kostuumontwerpster aan zijn films meewerkte kiezen ervoor niet te reageren op hun liefdesbreuk. “Maar dat ze uit elkaar zijn, is jammer genoeg een feit”, laat een welingelichte bron aan TV Familie weten.

Ook dat ze allebei hun romantische foto’s van hun beider Instagramprofielen hebben verwijderd, zegt meer dan genoeg. Adil en Nina volgen elkaar zelfs niet meer op de sociale media. En dat voedt geruchten die zeggen dat hun relatie niet geheel vlekkeloos is beëindigd.

In elk geval worden Adil en Nina al een hele tijd niet meer samen gezien. Wat doet vermoeden dat ze dus al een hele poos uit elkaar zijn. En dat klopt ook, volgens diverse bronnen in de Belgische filmwereld: “Ze zijn in alle stilte ieder hun eigen weg gegaan. Trouwens, ook Nina is tegenwoordig als filmregisseur aan het werk, maar dan wel in het eerder experimentele genre.”

Hollywoodlijf

Het is gewoon een feit: op dit moment steekt Adil liefst van al volop tijd en energie in zijn Hollywoodcarrière. En tegelijk stopt Adil ook veel tijd in zijn uiterlijk en zijn uitstraling. “Ik wil een lichaam als dat van Brad Pitt”, zei Adil enkele jaren geleden. En dat hééft hij nu. Op Instagram krijgen we geregeld foto’s van zijn indrukwekkende, gespierde torso te zien, en ook van zijn glamoureuze, geblondeerde kapsel.

Voor zijn Hollywoodlijf - dat naar verluidt heel erg in de smaak valt bij heel wat dames in de Amerikaanse filmstad - heeft Adil wekenlang getraind bij de Nederlandse fitnesscoach Jorgen De Mey, geen onbekende bij Hollywoodsterren. Zo zijn Cindy Crawford, ‘Bad boys’- producer Jerry Bruckheimer, Keira Knightley, Ben Affleck, Jake Gyllenhaal en Angelina Jolie fan van hem. Het mag duidelijk zijn: Adil El Arbi voelt zich in Hollywood helemaal thuis tussen de sterren.

Meer nieuws

Meer nieuws

.