Kathleen Aerts heeft geen tijd te verliezen: “In dat geval is het over tien jaar gedaan met mij”

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kathleen Aerts is gezegend met het nieuwe leven dat zij heeft opgebouwd in Zuid-Afrika. De voormalige K3-zangeres woont al enkele jaren met haar man Steven, zoontjes Jay en Lewis en haar moeder in het plaatsje Paarl bij Kaapstad.

De vader van Kathleen Aerts overleed onverwachts in 2005, haar mama lijdt aan jongdementie en woont bij haar in Zuid-Afrika. In Primo vertelt Kathleen deze week dat de verrassingen en valkuien van het leven haar anders hebben doen denken.

“De ziekte van mijn mama en de dood van mijn papa hebben me doen beseffen dat het leven geen generale repetitie is”, zegt Kathleen. “Dromen wil ik niet langer uitstellen. Want stél dat ik dezelfde genen als mijn ouders heb… In dat geval is het over tien jaar gedaan, zoals bij mijn papa, of begint dan de aftakeling, zoals bij mijn mama.”

“Pas op, ik dwing mezelf om niét in angst te leven. Net als André Hazes Jr. geloof ik in het motto dat je elke dag moeten leven alsof het je laatste is. Voor mijn kinderen wil ik het hier zo lang mogelijk uitzingen. Mijn ouders hebben me doen inzien dat gezondheid een Bambi op broze poten is. Ook voor mezelf wil ik graag oud worden: ik vind het leven té leuk.”