Vader van Meghan Markle haalt snoeihard uit naar prins Harry: “Dit is het laatste wat hij tegen me zei, echt heel grof van hem”
Vader van Meghan Markle haalt snoeihard uit naar prins Harry: “Dit is het laatste wat hij tegen me zei, echt heel grof van hem”
Foto: Photonews

In de nieuwe documentaire ‘Thomas Markle: mijn verhaal’ geeft Thomas Markle (75) - de vader van Meghan Markle (38) - zijn versie van de feiten. Tijdens het explosieve gesprek spreekt de vader van Meghan onder andere schande over zijn schoonzoon prins Harry. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Thomas Markle haalt tijdens het gesprek hard uit naar zijn schoonzoon prins Harry. Hij verwijt Harry dat die geen medeleven en begrip toonde, toen Thomas Markle een paar dagen voor hun huwelijk in het ziekenhuis belandde na een hartaanval.

“Harry zei tegen mij dat dit mij nooit zou overkomen zijn als ik naar hem had geluisterd”, zegt Thomas. “Als ik maar thuis was gebleven en de deur op slot had gehouden en nooit met iemand had gesproken, zou dit niet zijn gebeurd. Dat was heel onbeleefd van hem, zeker omdat Harry toen wist dat ik aan een ziekenhuisbed gekluisterd was.”

“Op dat moment zei ik tegen hem dat het jammer was dat ik niet dood ging, zodat zij konden doen alsof ze daar verdrietig om waren. Daarna haakte ik in, en dat was het. Sindsdien heb ik niets meer van hen vernomen en heb ik niet meer met hen gesproken.”

“Totaal ongepast wat prins Harry gedaan heeft”

Verder vindt Thomas Markle het ook totaal ongepast hoe Harry hem om de hand van zijn dochter vroeg. “Harry belde me op en zei: ‘Mr. Markle, ik wil graag met je dochter trouwen.’ Waarop ik zei dat hij mijn zegen had, als hij maar nooit een vinger naar mijn dochter uitsteekt. Dat was alles wat ik zei. Harry maakte die plechtige belofte, maar hij had eigenlijk in het vliegtuig moeten zitten om mij persoonlijk te ontmoeten.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.