Liliane Saint-Pierre meteen naar ziekenhuis gebracht: “Direct naar Leuven overbrengen”
PMN
Liliane Saint-Pierre meteen naar ziekenhuis gebracht: “Direct naar Leuven overbrengen”
Foto: Photonews

Liliane Saint-Pierre kennen we van de hit ‘Soldier Of Love’. De 71-jarige zangeres heeft niet zo’n goed nieuws te melden.

Liliane Saint-Pierre zorgt voor haar moeder en stiefvader. “Iedereen zegt dat ik daardoor sneller moe of gestresseerd ben”, vertelt de zangeres in Primo. “Maar ik wilde daaraan niet toegeven.”

“Tot ik vorige week, op ‘n avond, enorme hoofdpijn kreeg en ineens mijn zicht verloor. Ik ben beginnen heen en weer schudden, ik dacht dat het weer zo’n evenwichtsstoornis was als vroeger. Maar toen ik mijn ogen opendeed, zag ik plots alles driedubbel. Heel raar.”

“Ik ben naar de telefoon gestrompeld en de 112 gebeld. De ambulance heeft me naar het ziekenhuis van Diest gebracht. Daar ben ik onder de scanner gegaan en diezelfde nacht ben ik nog naar Leuven overgebracht.”

“Daar hebben ze alles onderzocht en hebben ze vastgesteld dat het gelukkig geen trombose was. Eerder een soort van verkalking. Het gaat intussen al veel beter. Ik heb wel opgemerkt dat ik sinds kort concentratieproblemen heb."

Meer nieuws

Meer nieuws

.