Evy Gruyaert kan het nauwelijks geloven: “Geschrokken toen hij dat tegen mij zei”
PMN
Evy Gruyaert kan het nauwelijks geloven: “Geschrokken toen hij dat tegen mij zei”
Foto: Photonews

Evy Gruyaert verzorgt de avondspits bij radiozender Nostalgie en ze is ook terug op tv. Ze presenteert een nieuw seizoen van ‘Stukken van Mensen’.

Het is al voor het vijfde seizoen dat Evy Gruyaert zich in ‘Stukken van Mensen’ onderdompelt in de wereld van de kunst. “Er komt geen sleet op de formule”, zegt Evy in TV-Story.

“Dat merk ik aan de reacties. Onlangs liep ik bij de kapper Mimi Smith tegen het lijf. ‘Ik kijk met veel plezier naar Stukken van Mensen’, vertelde ze. Toch een heel mooi compliment van zo’n grote dame uit de tv-wereld.” 

"Ik schrok wel toen me vertelde om een opleiding als priester te volgen"
Evy Gruyaert

Het is wel de laatste keer met expert Patrick Van der Vorst. Hij is intussen gestart met een opleiding tot priester. “In september, drie maanden na de opnames, is hij inderdaad vertrokken naar Rome voor een opleiding van vier jaar aan het Vaticaan. Ik schrok wel toen hij me dat destijds vertelde. Ik wist dat hij gelovig was en dat het zijn kinderdroom was om priester te worden, maar ik had niet verwacht dat hij de stap alsnog zou zetten.” 

“Maar hij heeft die roeping dus nooit losgelaten. En dat hij de ballen heeft om er effectief voor te gaan, siert hem enorm. Want hij had het goed voor elkaar, hé: een bloeiende business, financiële zekerheid, een toffe vrienden- en familiekring…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.