Het loopt mis tijdens concert van Erik en Sanne: Dit is er gebeurd
Het loopt mis tijdens concert van Erik en Sanne: Dit is er gebeurd
Foto: Photonews

Het liep gisteren even mis tijdens een concert van het muzikale duo Erik en Sanne. Hun dochter Maartje Van Neygen moest haar mama uit de nood komen helpen.

Gisteren streken Erik Van Neygen en Sanne neer in Leopoldsburg voor hun ’30 jaar, veel te mooi’-tournee. Ook hun dochter Maartje was gelukkig van de partij, want tijdens het concert liep het even mis.

“Ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat mijn ouders zulke fantastische mensen zijn", stak Maartje Van Neygen van wal op Instagram. "Samen op tour is altijd een plezier, mijn mama en ik liggen backstage voortdurend strijk, papa kijkt dan licht fronsend, maar geamuseerd toe. Maar de momenten waar ik het meeste van geniet, is wanneer ik in de coulissen sta te luisteren naar mijn ouders. Zoals ik al bijna 25 jaar dolgraag doe."

Al verteltde Maartje daarbij ook dat het gisteren even mis liep. “In Leopoldsburg vergat mijn mama - this never happens!! - eventjes haar tekst. Ik snelde het podium op - met mijn wollen trui en op blote voeten. Het was een zalig/hilarisch moment, waar ik de volgende dag nog steeds met de glimlach aan terug denk.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik ben zo ongelooflijk dankbaar dat mijn ouders zulke fantastische mensen zijn. Samen op tour is altijd een plezier, mijn mama en ik liggen backstage voortdurend strijk, papa kijkt dan licht fronsend, maar geamuseerd toe. Maar de momenten waar ik het meeste van geniet, is wanneer ik in de coulissen sta te luisteren naar mijn ouders. Zoals ik al bijna 25 jaar dolgraag doe. Gisteren in Leopoldsburg vergat mijn mama - this never happens!! - eventjes haar tekst. Ik snelde het podium op - met mijn wollen trui en op blote voeten. Het was een zalig/hilarisch moment, waar ik de volgende dag nog steeds met de glimlach aan terug denk. Beeldmateriaal included 😉🥰

Een bericht gedeeld door Maartje Van Neygen (@maartjevanneygen) op

Meer nieuws

Meer nieuws

.