Volgende week in ‘Thuis’: Simonne krijgt een serieuze opdoffer te verwerken, Britney wordt hard aangepakt en breekt helemaal

bron: Dag Allemaal
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Nu Peter en Femke het slechte nieuws te horen kregen van de meester van Vic, zijn alle pijlen in de Withoeve gericht op Britney. Zij krijgt steun van Peter.

Maandag 27 januari

Nancy moet halsoverkop vertrekken en is radeloos. Kobe probeert Paulien een zo eerlijk mogelijk antwoord te geven op haar onverwachte vraag. Marianne laat haar ongenoegen duidelijk merken aan Tom.

Dinsdag 28 januari

Angèle is bloednerveus. Karin en Robin beginnen een band op te bouwen. Nancy spreekt Eddy aan over hun dochter. Simonne krijgt een opdoffer te verwerken. Stan en Emma gaan shoppen. De politie loopt langs in de Withoeve.

Woensdag 29 januari

Britney wordt iets te streng aangepakt en Peter springt voor haar in de bres. Simonne heeft zo haar twijfels bij de keuzes die Sam maakt. Angèle is diep teleurgesteld. Dieter en Nancy botsen op een verontrustend ?lmpje.

Donderdag 30 januari

Nancy helpt Els en tegelijk kan ze haar hart eens luchten. Simonne probeert zich te verzoenen met haar dochter. Angèle krijgt een leuk voorstel. Paulien passeert bij Ann.

Vrijdag 31 januari

Dries krijgt eindelijk nieuws over zijn masterproef. Paulien en Kobe zetten een belangrijke stap. Eddy kan zijn nieuwsgierigheid niet bedwingen. Adil en Jacques hebben een date in de ?tness. Britney voelt zich zo slecht dat ze breekt in de armen van Peter.

Tags thuis