‘Nu dreigt Tanja Dexters ook iets vreselijks mee te maken met haar dochter Valentina’

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters moet heel dringend haar leven weer op de rails krijgen. Het zou anders wel eens helemaal fout kunnen aflopen.

Tanja Dexters raakte betrokken bij een vechtpartij met ex-deelneemsters van Miss België. Dat gebeurde in de villa van haar vriend Michael Peeters.

Zowel Michael als Tanja hopen dat ze de kwestie tussen hen kunnen houden, zonder inmenging van het gerecht. Het is nog niet duidelijk of hen dat ook zal lukken.

Het doet hen beiden in ieder geval geen deugd. ‘En zo dreigt dit veelbesproken koppel zichzelf in problemen te brengen met hun leugens en halve waarheden. Je kan je afvragen welke rechter hen bij een volgende knieval nog gelooft’, staat er te lezen in Dag Allemaal.

En dan is er nog haar dochtertje Valentina. Hoe denkt haar vader Miguel over wat zijn ex allemaal aan het doen is? Ze is op dit moment niet meteen het goede voorbeeld voor zijn dochter. ‘Vraag blijft ook of Michaels ex-vrouw en Miguel - de papa van Valentina - dit gedrag blijven tolereren of stappen zullen ondernemen om de kinderen te beschermen.’