In zijn rolstoel maakte Eddy Wally zich nog zorgen om zijn dochter Marina: “Ze is er niet toe in staat”
PMN
In zijn rolstoel maakte Eddy Wally zich nog zorgen om zijn dochter Marina: “Ze is er niet toe in staat”
Foto: Photonews

Eddy Wally heeft zich in de laatste maanden van zijn leven nog zorgen gemaakt over zijn dochter Marina. De Voice of Europe moest en zou een oplossing vinden.

“Toen hij al in zijn rolstoel zat, riep Eddy me bij zich’, onthult Danny Fabry in Dag Allemaal. ‘Hij zei me letterlijk: ‘Ons Marinaatje wil ook zingen, maar ze kent de weg niet. En ze zal nooit in staat zijn haar zaken zelf te regelen.’’ 

“Dat deed Hugo Colpaert toen nog. Inderdaad. Daarom reageerde ik ook zo verbaasd. Maar Eddy liet mij duidelijk verstaan dat hij niet langer wilde dat Hugo de belangen van Marina behartigde. Ik wees hem erop dat ik geen boekingskantoor heb en dat het dus moeilijk zou worden om zijn wens in te willigen.”

Maar Eddy zette door. “Hij duldde geen tegenspraak. ‘Danny, je móet mj dit beloven.’ Ik stemde nog niet toe, maar verzekerde hem wel dat ik erover zou nadenken. Een paar weken later had ik opnieuw een ontmoeting met Eddy. Het was kort voor zijn dood.” 

“Hij pakte mijn hand vast en zei opnieuw: ‘Toe Danny, beloof mij dat je Marina gaat helpen. Jij bent de enige die ik nog vertrouw in de Vlaamse showbizz’. Ik zei: ‘Allez, Eddy, ik weet niet hoe ik van haar een bekende zangeres kan maken. Maar oké, ik wil je wel beloven dat ik haar zal helpen.’ Waarop hij me een knuffel gaf. Dat was zo’n emotioneel moment, dat ik bijna begon te huilen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.