Bartel Van Riet is net vader geworden maar moet zijn vrouw Dorien iets vertellen: “Het ergste wat er bestaat"
PMN
Bartel Van Riet is net vader geworden maar moet zijn vrouw Dorien iets vertellen: “Het ergste wat er bestaat"
Foto: Photonews

Bartel Van Riet (37) zit met een enorm schuldgevoel. Alles heeft te maken met zijn vrouw Dorien en zijn pasgeboren baby.

Tien dagen na de geboorte moest Bartel Van Riet naar de Filippijnen vertrekken voor de opnames van ‘Expeditie Robinson’. Dat was zeer tegen zijn zin want hij moest zijn vrouw en baby achterlaten.

Intussen is het kindje van Bartel zeven maanden oud, maar het schuldgevoel blijft knagen.”Dorien is gelukkig een heel sterke vrouw. Die kan wel iets aan, en ze weet wat mijn job inhoudt. Maar mochten we weten wat we nu weten, hadden we vooraf toch nog een goeie discussie gevoerd.” 

“Het is echt wel enorm zwaar geweest voor haar. Zes weken is lang, en het leven gaat door. Ook ons cafeetje in Grobbendonk bleef open. Gelukkig hebben we een goede vriendengroep, en ouders en schoonouders die mee in de bres sprongen.”

“Na tien dagen al weg… Er zijn leukere dingen! Eigenlijk had ik de zesde juni al moeten vertrekken, mijn dochter was een dag eerder geboren. Hadden ze toen niet enkele dagen kunnen schuiven met het opnameschema, zou ik gezegd hebben dat ze toch een andere presentator hadden moeten zoeken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.