Mieke Dexters is het echt wel kotsbeu: “Moet stoppen met mijn zus Tanja, mijn hoofd staat op springen”
PMN
Mieke Dexters is het echt wel kotsbeu: “Moet stoppen met mijn zus Tanja, mijn hoofd staat op springen”
Foto: Photonews

Tanja Dexters blijft maar op een negatieve manier in het nieuws komen. Nu zou ze weer betrokken zijn geweest bij een vechtpartij met ex-deelneemsters van Miss België.

De vechtpartij vond plaats in de villa van haar vriend Michaël Peeters. Mieke vindt het jammer dat haar tweelingzus Tanja Dexters weer op zo’n manier in het nieuws komt.

“Ik begrijp dat het de job van de media is om duidelijkheid te vragen. Maar ik word er in mijn schoonheidssalon over aangesproken door klanten, dus tegen ’s avonds staat mijn hoofd op springen’, reageert ze in TV-Story. 

“Het is tijd dat Tanja met rust gelaten wordt. Neem nu dat ongeval van afgelopen zomer. Het was niet Tanja die achter het stuur zat, wel Michaël. Maar haar naam wordt telkens door het slijk gehaald en er worden leugens geschreven.”

Mieke ontkent niet dat er ruzie is geweest. “Details wil ik niet geven, maar het klopt dat er ruzie is geweest. Onze zus Cindy is ter plaatse gegaan. Aangezien zij in Mol woont en ik in Lembeke is zij gewoon sneller in Herentals. Ik was er dus niet bij en wil er verder niet over uitweiden.” 

“Maar in elk huishouden is er weleens onenigheid. Drie weken geleden heb ik met Mario (haar man, red.) ook kletterende ambras gehad. Alleen wordt dat in het geval van Tanja altijd overroepen, omdat zij een media guur is. Met ons Tanja is alles oké. Ze vormt samen met Michaël, ondanks eerdere berichten, nog altijd een koppel. De plooien zijn weer gladgestreken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.