EX-vtm-baas Mike Verdrengh waarschuwt Niels Destadsbader: “Moet opletten, net zoals Koen Wauters”
PMN
EX-vtm-baas Mike Verdrengh waarschuwt Niels Destadsbader: “Moet opletten, net zoals Koen Wauters”
Foto: Photonews

Als er één iemand VTM heel goed kent is het wel Mike Verdrengh. Hij is één van stichters van de eerste openbare omroep in ons land.

Mike Verdrengh is dat VTM een multitalent als Niels Destadsbader in huis heeft. Maar hij maakt zich ook wel wat zorgen. Mike weet dat het voor de bv’s niet makkelijk is om ‘nee’ te zeggen tegen opdrachten van productiehuizen.

“Zenders of productiehuizen interpreteren dat al snel als: ‘Oei oei, het is niet goed genoeg meer voor meneer’, of ‘Hij krijgt een dikke nek’. Maar zolang Niels het aankan, fysiek en mentaal, en er genoeg tijd overblijft om te herbronnen en andere dingen te doen waar hij inspiratie uit kan halen, is er geen probleem”, licht Mike toe bij Dag Allemaal. 

“En dat er slijtage op komt, da’s normaal. Als je met de auto maar één keer per week buitenkomt, kan je daar dertig jaar mee rijden. Maar als je elke dag van Oostende naar Aarlen rijdt, is die auto na drie jaar kapot”.

“Daarom lette ik er destijds op dat ik Koen Wauters ook niet te véél inzette. Al bewijst Ben Crabbé, die al 25 jaar elke dag op tv komt met ‘Blokken’, dat dat geen probleem hoeft te zijn.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.