Tom Waes worstelt er hard mee: “Met dat voorval voel ik me ook heel schuldig tegenover mijn twee kinderen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Tom Waes verkocht onlangs zijn villa. Hij is met zijn vriendin Mieke op een appartement in Antwerpen gaan wonen.

Tom Waes haalt elke zondag met ‘Kamp Waes’ meer dan een miljoen kijkers. Op dat vlak heeft de presentator dus geen reden tot klagen.

Maar toch is er iets waar Tom zich heel schuldig over voelt. “Ik ben destijds getrouwd met het idee: dit is voor de rest van m’n leven”, zegt hij in TV- Familie. “Dat is niet gelukt, en ik voelde me daar tegenover m’n kinderen heel schuldig over.”

“Het is nog niet zo lang geleden - ik denk een jaar of twee - dat ze allebei aangaven: ‘Het is oké. We hebben er niet zoveel last van gehad, we zijn er niet door getraumatiseerd. Mijn zoon zei zelfs: ‘Jullie zijn er allebei betere ouders op geworden.’’

“Het zijn de kleine dingen die ertoe doen”, aldus nog Tom. “Die grootse dingen, dat is allemaal show. Veel premières hier en daar en kijkcijfers, dat is allemaal tof. Maar ik heb hier een sms van m’n dochter: ‘Ik heb morgenvroeg geen les, zullen we samen koffie drinken?’ Zoiets doet me véél meer plezier dan dat ze mij morgen komen zeggen dat ik twee miljoen kijkers heb gehaald.”

Tags tom waes