Huwelijk van dochter Maartje komt wat ongelegen voor papa Erika Van Neygen: “Dit is een extra belasting"
PMN
Huwelijk van dochter Maartje komt wat ongelegen voor papa Erika Van Neygen: “Dit is een extra belasting"
Foto: Photonews

Maartje Van Neygen trouwde vorige week met Senne. De twee hebben samen een huis gekocht en dan was volgens hun notaris het beste dat ze meteen zouden trouwen.

Maartje Van Neygen besliste om te trouwen met Senne. De datum van het huwelijk kwam voor haar ouders wel wat ongelegen. Ze zijn immers in volle voorbereiding voor hun tournee '30 jaar Veel te mooi'. "Dat was voor ons een extra belasting, een huwelijk zo vlak voor de première", reageert papa Erik Van Neygen in TV-Story.

"Maar tegelijk was dat het mooiste geschenk dat we konden krijgen. We zien dat Maartje gelukkig is. Als ouder is dat alles wat je verlangt.’ Was je niet geschrokken dat ze al na een jaar met Senne wou trouwen? Het was een verrassing, maar we voelen dat het een goede match is. Ik hoop natuurlijk dat het blijft duren, ik ben daar afwachtend in."

"Het is een heel korte nacht geworden door het huwelijk van mijn dochter"
Erik Van Neygen

"Maar Maartje is overtuigd van haar keuze en ik voel dat Senne het serieus meent. We hebben hen trouwens totaal vrijgelaten. En het is een sprookjeshuwelijk geworden, helemaal zoals ze het wou. Wat was voor jou het mooiste moment van de dag? Vanaf het eerste moment hing er magie in de lucht. Ik moest haar ‘wegschenken’ in de kerk, maar heb zo lang mogelijk gewacht om een traantje weg te pinken (lacht)."

"Toen Maartje Make You Feel My Love van Bob Dylan zong op het avondfeest, werd het muisstil en was ik ontroerd. Maar er was ook humor. Helaas konden we niet heel lang op het huwelijksfeest blijven. De volgende dag werden Sanne en ik verwacht bij De Zevende Dag. Het was dus een korte nacht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.