Jeroen Van Dyck overweegt ingrijpende beslissing met zijn nieuwe vriendin Lena: “We fantaseren er al over”
Jeroen Van Dyck overweegt ingrijpende beslissing met zijn nieuwe vriendin Lena: “We fantaseren er al over”
Foto: Photonews

De breuk met Nathalie Meskens was voor Jeroen Van Dyck een mokerslag. Maar z’n leven staat weer op de rails, met rollen in ‘#LikeMe’, ‘Familie’ en ‘Mamma Mia!’ én de knappe Lena aan z’n zij. “Ik zie m’n scheiding nu als iets héél positiefs”, zegt hij in Dag Allemaal.

“Het was efkes moeilijk, maar ik heb sinds anderhalf jaar een keileuke nieuwe vriendin: Lena, de dochter van Els Olaerts (die we onder meer kennen van haar rol als de vriendin van ‘Witse’). Met haar heb ik een nieuw leven opgebouwd en dat voelt echt goed”, zegt Jeroen Van Dyck in Dag Allemaal.

Jeroen vertelt ook hoe ze elkaar hebben leren kennen. “Lena was de weddingplanner voor het trouwfeest van één van mijn beste vrienden in december 2017. Die had me gevraagd of ik met Yam Thai de catering wou doen. Dus moesten Lena en ik een aantal dingen afspreken voor het feest. Er was onmiddellijk iets méér tussen ons, maar het heeft toch even geduurd voor we nog eens afspraken om iets te gaan drinken.”

“Ik was nog niet zo héél lang single en was zeker niet van plan om me meteen in een nieuwe relatie te gooien. Ik had ook een appartement gekocht in de stad, met het oprechte plan er een gezellige vrijgezellenflat van te maken. Maar intussen woont Lena al anderhalf jaar bij mij, en is het óns appartement.”

“Lena heeft er voor een vrouwelijke touch gezorgd. Keileuk, ’t is nu echt gezellig. Mijn flat was geen mancave, hoor, maar sober, met een betonnen vloer en zo. Intussen vindt Lena dat ook tof. Ooit, als we een kindje of een hond hebben, willen we misschien naar een huis met tuin verhuizen, maar nu voelen we ons perfect in de stad.”

Jeroen overweegt een tweede huwelijk. “Ik sluit niks uit in deze relatie. Maar het zal organisch moeten groeien. We gaan geen overhaaste dingen doen.” Er komen misschien ook kindjes. “Lena en ik babysitten soms op nichtjes of baby’s van vrienden, en dan fantaseren we weleens over hoe het zou zijn als wij zelf kinderen zouden hebben.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.