Kijkers ergeren zich dood aan Nancy uit ‘Thuis’: Dit zeggen ze over haar
Kijkers ergeren zich dood aan Nancy uit ‘Thuis’: Dit zeggen ze over haar
Foto: VRT/Thuis

Het was een emotionele aflevering gisteren in ‘Thuis’. Peter had eindelijk de moed gevonden om naar huis te komen bij Femke en kleine Vic.

Eens thuisgekomen ging Peter het aartsmoeilijke gesprek aan met zijn moeder en sprak hij de horror uit die hij al die jaren met zich heeft meegedragen. Peter beschuldigt zijn moeder Els van seksueel misbruik tijdens zijn jeugd.

“Ge weet exact wat ge mij hebt aangedaan. Ge hebt mij gebruikt. En misbruikt. Ik was gewoon een studieobject”, zei Peter tegen zijn moeder. “In plaats van mij te helpen hebt ge mij kapot gemaakt. Wat ik zeker weet, is dat ik het niet wilde. Maar gij hoorde mij niet.”

Geert Hunaerts wordt bedolven onder lof voor zijn acteerprestatie, maar meer en meer kijkers ergeren zich aan de bemoeizucht van Nancy. “Alle credits aan Peter (Geert Hunaerts), zo echt gespeeld! En Nancy mag ophoepelen want ik erger mij aan dat mens!’, en ook: ‘Nancy is Nancy, maar tegenwoordig is het erover, ze mag meegaan met Els, dan is ze er altijd bij!’, ‘Nancy zou beter haar dochter aanspreken, in plaats van zich te moeien in Peter zijn situatie en voorbarige conclusies te trekken.’ ‘Wat een acteurs, en vanavond prachtig acteerwerk gezien van Peter! En inderdaad, van Nancy krijg je het op je heupen…dus ook zij speelt goed’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.