Vlak voor belangrijke operatie is er slecht nieuws voor Loredana van 2 Fabiola
PMN
Vlak voor belangrijke operatie is er slecht nieuws voor Loredana van 2 Fabiola
Foto: Photonews

Vorige week raakte bekend dat 2 Fabiola-zangeres Loredana een belangrijke operatie moet ondergaan. Maar vlak voor die operatie kwam er een opdoffer voor de zangeres.

Bij de 33-jarige Loredana De Amicis is een gezwel ontdekt aan een lymfeklier. Dat gezwel is nu nog goedaardig, maar het is niet zeker dat dit zo blijft. Dus moet het uit voorzorg verwijderd worden.

Maar vlak voor de operatie ging het nog bijna mis voor haar. “Loredana werd geveld door griep”, legt haar partner Pat Krimson uit in TV-Story. “Zo was het nog niet zeker op die operatie wel kon doorgaan.”

"De operatie duurde langer want het gezwel lag op een moeilijke plaats"
Pat Krimson

“We hebben enkele optredens moeten annuleren zodat ze kon rusten. Ze heeft het gelukkig gehaald en het herstel verloopt vlot, al duurde operatie wel langer dan verwacht. Het gezwel lag op een moeilijke plaats tussen haar speekselklier en haar kaak, waar veel zenuwen zitten.”

“Na twee dagen mocht Loredana naar huis. Binnen twee weken moet ze opnieuw op controle, maar alles komt wel goed.” Tegen 22 februari zou ze volledig hersteld moeten zijn. Dan begint ze ook weer op te treden met 2 Fabiola.

Meer nieuws

Meer nieuws

.