“Dáárom is hij ingestort: Marco Borsato gaat door een zeer diepe huwelijkscrisis”
“Dáárom is hij ingestort: Marco Borsato gaat door een zeer diepe huwelijkscrisis”
Foto: Photonews

‘Ik zit er doorheen, de energie is weg en ik heb een burn-out’, met die boodschap kondigde Marco Borsato onlangs aan dat hij een stap terugneemt. Volgens bronnen in de Nederlandse pers zou de zanger momenteel door een diepe huwelijkscrisis gaan.

Het nieuws van zijn burn-out kwam zelfs voor de naaste medewerkers van Marco Borsato compleet onverwacht. Maar het is een feit: Marco heeft heftige jaren achter de rug. Tien jaar terug ging Borsato’s artiestenbureau failliet en verloor hij zijn hele vermogen. Een drama dat op zijn huwelijk met Leontine heeft gewogen. In 2014 werd hij getroffen door een beroerte, en eind vorig jaar kwam Marco’s affaire met pianiste Iris Hond aan het licht.

Marco en Iris beleefden hun ‘vriendschap die verder ging dan voorzien’ al tien jaar geleden. En hij biechtte alles op aan Leontine. Dat die pijnlijke wonde nu weer wordt opengereten, zou slecht gevallen zijn bij Leontine. Iris vertelde dat het uitlekken van de affaire haar eigenlijk goed uitkwam. Ze heeft immers een nieuwe cd te promoten.

En Iris zei ook: “Marco en ik konden elkaar altijd in de ogen blijven aankijken, omdat we onze fout erkenden.” Iris zou Marco recent ook opnieuw gecontacteerd hebben. “Gewoon om te checken of hij oké was”, zegt ze. “Het was prima om hem even te spreken.”

Leontine kan er allemaal niet mee lachen. Het ziet er dan ook naar uit dat de Borsato’s door een zeer diepe huwelijkscrisis gaan, en dat de zanger dáárom mentaal is ingestort. “We vermoeden dat Marco de echtelijke woning heeft verlaten”, aldus een bron in de Nederlandse pers. “Zijn zwarte SUV Porsche is al een hele tijd niet bij hun villa in Blaricum gesignaleerd.”

Een getekende Leontine werd onlangs gezien terwijl ze boodschappen deed in de supermarkt. “Ze wilde niet herkend worden”, klinkt het. “Ze was in zichzelf gekeerd en trok zich enkele minuten in een hoekje terug om berichtjes op haar telefoon te beantwoorden.”

Het lijkt er volgens TV Familie dus op dat Leontine en Marco momenteel (tijdelijk?) elk hun eigen weg gaan…

Meer nieuws

Meer nieuws

.