Dik tegen de zin van prins Harry en Meghan: Dit grote geheim over Archie is dan toch uitgelekt
Dik tegen de zin van prins Harry en Meghan: Dit grote geheim over Archie is dan toch uitgelekt
Foto: Photonews

The Sunday Times wist te achterhalen welke drie belangrijke personen Prins Harry en Meghan Markle uitkozen als meter en peter voor hun intussen 8 maanden oude zoon Archie. Hun namen werden tot hiertoe nooit vrijgegeven.

Toen prins Harry en Meghan Markle in juli vorig jaar hun zoon Archie lieten dopen in Windsor Castle, lieten ze weten de doopouders van hun zoon niet te onthullen. De Britse krant The Sunday Times zegt nu te weten wie de prins en de voormalige actrice uitkozen als meter en peter voor hun zoon die op 6 mei 2019 het levenslicht zag.

Het lijkt erop dat Harry en Meghan drie personen aanduidden die hen bijzonder nauw aan het hart liggen. Een van hen is Alexandra Shân Pettifer, Tiggy voor de vrienden. Zij was William en Harry’s nanny van 1993 tot 1999. De 54-jarige Tiggy zou nog steeds bijzonder close zijn met de broers op wie ze jarenlang babysitte. Zo zijn Harry en William peter van haar zonen Fred en Tom.

Als eerste peter kozen de ouders van Archie voor Charlie van Straubenzee, Harry’s beste vriend sinds z’n 8ste. De twee leerden elkaar kennen op de lagere school en zijn sindsdien onafscheidelijk. De tweede peter is Mark Dyer, een voormalige assistent en bewaker van Harry’s vader prins Charles. De 53-jarige Dyer werd een mentor en goede vriend van Harry en William nadat hun moeder, prinses Diana, stierf in 1997.

Dyer is eigenaar van twee pubs waar de roodharige prins kind aan huis is. Harry zou Meghan in het prille begin van hun relatie verschillende keren mee op date hebben genomen naar Dyers pubs.

Meer nieuws

Meer nieuws

.