‘Familie’-kijkers vrezen drama voor zwangere Veronique

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Medialaan
In ‘Familie’ is Veronique zwanger van Lars. Fans vrezen dat deze zwangerschap gaat eindigen in een drama.

Op fansites wordt al weken druk gespeculeerd over de a?oop van de zwangerschap van Hanne. Komt haar kindje gezond ter wereld of draait het, zoals wel vaker in soaps, alweer uit op een miskraam? Een kijker ontdekte het antwoord.

Een alerte fan stootte namelijk op een zoekertje naar een ?gurant voor ‘ Familie’: een baby van het mannelijke geslacht tussen de 0 en 1 jaar voor opnamen in de loop van volgende maand. Hanne verwacht een jongen en haar bevalling is uitgerekend voor begin mei op tv. Aangezien die scènes binnenkort worden opgenomen, is de link snel gelegd. De makers zoeken een baby voor Hanne!

Hanne zal dus een gezond kind op de wereld zetten. Eerder dit seizoen stierf er al een baby in ‘ Familie’. ‘Ze gaan toch geen twee kindjes zo kort na elkaar laten doodgaan? Dat zou té hardvochtig zijn’, klinkt het.

Al vrezen andere fans toch nog een babydrama. Niet bij Hanne, maar bij Veronique. Die is 47 en zwanger van Lars. Veronique had enkele jaren geleden al een miskraam. Haar bevalling is uitgerekend voor deze zomer en komt pas begin volgend seizoen aan bod. Maar omdat er slechts één baby wordt gezocht, vrezen kijkers dat deze zwangerschap geen happy story zal zijn...

Tags familie