Vriendin onthult waarom Meghan zo snel mogelijk weg wou: “Ze kon het niet meer aanzien, ze wilde niet dat hij zoveel emotionele pijn moest lijden”
Vriendin onthult waarom Meghan zo snel mogelijk weg wou: “Ze kon het niet meer aanzien, ze wilde niet dat hij zoveel emotionele  pijn moest lijden”
Foto: Photonews

Een goede vriendin van Meghan Markle heeft aan de Britse krant Daily Mail verteld waarom Meghan zo snel mogelijk wou vertrekken uit de Britse koninklijke familie en het Verenigd Koninkrijk. Ze zou dit vooral gewild hebben uit liefde voor prins Harry, en ze weigerde Archie op te voeden in die 'giftige' omgeving.

Meghan Markle trekt zich niets aan van alle negatieve aandacht rond de ‘Megxit’. Volgens haar is dit namelijk het beste dat Harry ooit kon overkomen. Dat vertelde ze volgens de Britse krant Daily Mail aan een goede vriendin, waarmee de krant een exclusief gesprek had.

“Volgens Meghan gaat Harry nu pas écht openbloeien”, klinkt het bij de vriendin in kwestie. “Ze zei dat het haar liefde voor hem was, die hem eindelijk de stap deed zetten. De koninklijke familie was volgens haar ‘verstikkend’ voor hen allebei.”

“Vooral Harry kon volgens Meghan nooit zichzelf zijn omdat hij al die tijd gebogen liep onder zijn verantwoordelijkheden als prins. Ze kon het naar eigen zeggen gewoon niet meer aanzien. Ze wilde niet dat hij zoveel emotionele pijn moest lijden. Bovendien wilde ze niet dat Archie opgroeide in zo’n ‘giftige’ omgeving.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.