Insiders over de scheiding van Koen Wauters en Valerie De Booser: “Dit hebben ze fantastisch gedaan, daarop mogen ze héél trots zijn als koppel”

bron: TV Familie
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Na zeventien jaar is er dan toch een einde gekomen aan de relatie tussen Koen Wauters en Valerie De Booser. Ook voor hun kinderen Zita en Nono is dit bijzonder jammer.

Insiders menen dat het wel goed komt met Zita en Nono Wauters. “Het zijn ‘wijze kids”, klinkt het. “Ze zijn ook erg zelfstandig voor hun leeftijd. En zoals al aangegeven: de breuk komt voor hen wellicht niet als een verrassing. Ze waren hier min of meer op voorbereid. Natuurlijk doet dit pijn. Het veilige nest met mama én papa bestaat niet meer. Hun leven zoals het was is voorbij.”

“Maar dat komt wel goed”, klinkt het nog. “Misschien is de situatie nu zelfs beter dan voordien. Het is tenminste gedaan met de spanningen die er ongetwijfeld waren in hun gezin. Nu kunnen ze, afwisselend bij papa en mama, weer relaxter zijn thuis. Dat is goed.”

En: ze hebben elkaar nog. “Zita en Nono hebben echt een sterke band. Ze sleuren elkaar hier wel doorheen. Koen en Valerie mogen er dan niet in geslaagd zijn om hun relatie in stand te houden, op één ding mogen ze als koppel héél trots zijn: de opvoeding van hun kids. Want dat zijn twee kinderen om heel trots op te zijn.”