VTM pakt uit met knallende voorjaarsprogrammatie: deze populaire programma’s keren terug, en 10 gloednieuwe programma’s in aantocht
VTM pakt uit met knallende voorjaarsprogrammatie: deze populaire programma’s keren terug, en 10 gloednieuwe programma’s in aantocht
Foto: VTM

In afwachting van de lancering van ‘VTM 2’ en de ‘Vlaamse Netflix’ wil VTM tot aan de zomer alvast knallen. Met een pak gevestigde waarden én nieuwe reeksen.

VTM zet in op het weekend, met een nieuw seizoen van het populaire ‘The Voice Kids’ en het fonkelnieuwe ‘The Masked Singer’, waarbij een vakjury en Vlaanderen moeten raden wie er achter een masker zingt. Er komt ook een nieuw seizoen van ‘Liefde voor muziek’ en van ‘Blind getrouwd’, met voor het eerst ook een homokoppel dat het jawoord geeft.

Op maandag pakt de zender uit met ‘Beat VTM’, het nieuwe duelprogramma waarin acht VTM-gezichten het in zeer uiteenlopende disciplines opnemen tegen onbekende Vlamingen. Ook ‘Mijn keuken, mijn restaurant’ is nieuw dit voorjaar. Hobbykoks moeten er eerst hun kooktalenten tonen aan topchef Sergio Herman en moeten nadien koken in een pop-uprestaurant. Later in het voorjaar is er ook het spannende ‘Lego Masters’ met gastheer Kürt Rogiers.

‘Helden van hier’ krijgt een special over de ontploffing op de Antwerpse Paardenmarkt en over de Antwerpse MUG. En dan is er straks ook nog ‘Axel gaat binnen’. In die docureeks wordt Axel Daeseleire telkens een week opgesloten in een instelling. VTM plant ook een reeks over ‘Onderzoeksrechters’. Komen er ook nog aan: een nieuw seizoen van ‘Dat belooft voor later’ met Staf Coppens op zaterdag, en twee reeksen met Luk Alloo, ‘De politierechtbank’ en ‘Alloo in de nacht’.

Ook de prestigieuze reeks ‘De Bende van Jan de Lichte’ krijgen we eindelijk te zien. De reeks zal aangeboden worden op het betalende streamingplatform, de ‘Vlaamse Netflix’.

Meer nieuws

Meer nieuws

.