Eveline Hoste haalt uit na kritiek op transformatie
Eveline Hoste haalt uit na kritiek op transformatie
Foto: Instagram

Vorige week kon je lezen dat Eveline Hoste (38) een heuse transformatie heeft ondergaan. De ex-Miss Belgian Beauty is heel wat afgevallen. Dat heeft geresulteerd in een immense stroom aan reacties, die niet altijd even positief waren. Via een open brief reageert Hoste nu op alle commentaar.

Er zijn mensen die Eveline feliciteren en vinden dat ze er schitterend uitziet. Maar er zijn ook veel negatieve commentaren. “Amai, jij was veel mooier doen je dikker was”, bijvoorbeeld. Heel wat mensen beschuldigen de ex-miss er vlakaf van dat ze niet alleen aanzienlijk is vermagerd maar dat ze verschillende plastische ingrepen aan haar gezicht verzwijgt.

Daarom reageert Eveline Hoste met een open brief die ze richt aan ‘lieve en minder lieve mensen’. “Als ik al die reacties op het internet lees... Het is hilarisch hoe mensen die mij van haar of pluim kennen, beter weten dan ikzelf wat ik doe”, schrijft Eveline Hoste. “Maar anderzijds is het niet om te lachen. Ik kan veel hebben. Maar een ander kan misschien ten onder gaan aan zulke lelijke reacties.”

“Behalve wimperextensions en facetten op mijn tanden heb ik nog geen énkele esthetische ingreep ondergaan. Géén botox, géén oogcorrecties, géén facelift... Wat niet wil zeggen dat ik daar tegen ben of dat ik zoiets nooit zal laten doen. Maar ik ben heel tevreden over mijn gezicht, al is het niet perfect. Voor je dus iets insinueert, denk even na. Waarmee ik niet wil zeggen dat je je mening niet mag geven. Als je mij zwaarder mooier vindt, is dat je volste recht.”

“En als je toch denkt alles te weten en je mening wil geven, vraag je af of je zoiets zou willen lezen over jezelf. Zo niet, zwijg dan. Moesten we allemaal wat zijn liever voor elkaar, de wereld zou mooier zijn. Wil je je mening geven, doe gerust. Maar blijf beleefd! Weet dat ik er niet wakker van lig, maar de mensen rondom mij vinden het niet fijn dat er onwaarheden verteld worden over iemand die ze graag zien. Liefs, Eveline.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.