Nieuwe Miss België Celine Van Ouytsel onthult grootste afknapper bij een man: “Zo iemand maakt bij mij geen kans”

bron: Primo
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Kersverse Miss België Celine Van Ouytsel heeft momenteel geen vriendje en heeft daar ook geen behoefte aan. Ze wil zich volledig focussen op haar rol als Miss België. Dat vertelt ze deze week in Primo.

“Mocht er vroeg of laat een prins op het witte paard langskomen, zal hij éérst langs mijn mama moeten passeren. Als mijn moeder haar bedenkingen heeft bij een jongen, zal ik daar rekening mee houden”, verklaart Miss België Celine Van Ouytsel in Primo.

Celine heeft geen ‘type’ waar ze op valt. “Het maakt voor mij niet uit of iemand blank of zwart is. Of blond of donker haar heeft. Van een mooie tafel alleen kun je niet eten. Wellicht is het belangrijkste dat hij een mooi karakter heeft. En een dierenvriend is. Hoe je met beesten omgaat, zegt veel over hoe je optrekt met mensen.”

“Een goede inborst vind ik waardevoller dan iemand met de perfecte kaaklijn. Nog nooit heb ik een spierbundel of iemand die vol staat met tattoo’s als vriendje gehad. Waar wat niet is, kan nog komen.”

“Een lange baard vind ik een afknapper”, geeft Celine toe. “Ik hou van Kerstmis en de kerstman, maar alleen in december. Ook een slang als huisdier vind ik een anticlimax. Met een slangenliefhebber aan mijn zij zal ik mijn hondje snel kwijt zijn. Ralph ziet er immers een klein beetje uit als een rat.”