Erg pijnlijke vaststelling over Niels Destadsbader: “De mensen raken hem beu, het is te veel”
Erg pijnlijke vaststelling over Niels Destadsbader: “De mensen raken hem beu, het is te veel”
Foto: Photonews

Hij is teamkapitein in ‘Holland-België’, en binnenkort mag Niels Destadsbader ook de nieuwe show ‘The Masked Singer’ op z’n cv bijschrijven. En dat na een jaar waarin hij al zo vaak vol in de spotlights stond. De vraag rijst dan ook of het niet te veel Niels op tv wordt.

Niels Destadsbader was het voorbije jaar niet van het scherm weg te slaan. Hij zat in de jury van ‘Belgium’s Got Talent’, was één van de gezichten van Rode Neuzen Dag, presenteerde de Gouden Schoen, had een hoofdrol in de vierde film van ‘F.C. De Kampioenen’, zat in ‘De Familie Van Elsen’ op Joe, was een spraakmakend lijdend voorwerp in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ en dook op in ‘Alloo Bij...’.

Als klap op de vuurpijl zond VTM op oudejaarsavond het concert van Niels in het Sportpaleis uit. Vanaf deze week komt daar ook nog ‘Holland-België’ bij. In de comedyshow met Jonas Van Geel, waarin de Lage Landen het elke donderdag tegen elkaar opnemen, is Niels één van de ploegkapiteins. En binnenkort zal hij ook opduiken als presentator van het gloednieuwe ‘The Masked Singer’.

Te veel Niels Destadsbader

Bijzonder veel Niels Destadsbader dus, en sommigen nemen dan ook het woord ‘overexposure’ in de mond. Tv-criticus Jules Hanot raadt Niels aan om een beetje op de rem te gaan staan. “De mensen raken hem stilaan beu. Het is allemaal wat te veel aan het worden. En áls hij dan eens geen programma heeft, zenden ze zijn concert in het Sportpaleis uit.”

“Was ik VTM, ik zou toch een beetje voorzichtig zijn”, gaat Hanot verder. “Nu lijkt het alsof er maar één presentator bestaat. Ze hebben die fout destijds ook gemaakt met Jonas Van Geel en Nathalie Meskens, terwijl op VIER Karen Damen en James Cooke te pas en te onpas worden opgevoerd.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.