Nu ze alweer vertrokken is: Iedereen zegt hetzelfde over Thilly uit ‘Thuis’

bron: Eén
door: Redactie
Afbeelding bron: VRT/Thuis
Ze heeft al meermaals op het punt gestaan, maar nu is het uiteindelijk dan toch gebeurd: Thilly is vertrokken. Ze heeft voor Waldek een afscheidsbrief achtergelaten.

Nu Jasper is opgepakt heeft het voor Thilly allemaal lang genoeg geduurd. Zelfs haar liefde voor Waldek kan haar niet langer hier houden. Haar plan om ongezien te vertrekken, mislukte helaas. Waldek werd wakker en zo konden ze toch nog even afscheid nemen. "Ik heb nooit liever bij iemand willen blijven dan bij u”, zei Thilly nog tegen haar ‘tegenpool’ Waldek, waarna ze de deur van het appartement achter zich dichttrok.

Het is duidelijk: veel kijkers vinden het jammer dat Thilly (alweer) vertrekt. “Heel spijtig dat ze terug weg is, die was rechtuit, zo spijtig voor Waldek”, reageert iemand op de sociale media, en ook: ”Jammer dat ze weer verdwijnt uit de serie. Weer een personage met pit minder. Zij is top”.

Toch zijn velen ervan overtuigd dat Thilly niet voorgoed weg is. “Die komt nog terug als haar herinneringen terugkomen… Dan hangt Jacques”, klinkt het. Iemand anders is dezelfde mening toegedaan: “Ik vind Thilly wel top, alleen jammer dat de scenaristen weer maar eens beslist hebben om ze er tijdelijk uit te schrijven. Ze zal sowieso nog wel terug komen want die verkrachting van Jacques komt sowieso nog uit.”

Tags thuis