Karen Damen staat voor een heel zware opdracht: "Het is zo moeilijk"

bron: Showbizzsite
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Zondagavond ging in theater Elckerlyc in Antwerpen de nieuwe komedie ‘Chateau Cupido’ in première. Onder het kritische oog van de Vlaamse pers en heel wat aanwezige BV's kweten hoofdrolspelers Karen Damen, Gert Verhulst en James Cooke zich met verve van hun taak.

‘Chateau Cupido’ werd geschreven door Gert Verhulst zelf. Het verhaal flirt al eens met de realiteit: De populaire TV-presentator Jack ( Gert Verhulst) plant een amoureuze escapade met Bettie ( Karen Damen) in zijn chalet in de Ardennen. Aangezien hij ervan overtuigd is dat zijn buurman Alain ( James Cooke) op reis is naar Tenerife, is hij er zeker van niet betrapt te kunnen worden. Wanneer echter blijkt dat ook zijn buurman amoureuze plannen heeft in zijn chalet, gaan de poppen aan het dansen…

"Dit stuk is zo leuk dat het voor mij aanvoelt als vakantie! Gert heeft echt een heel doordachte en geestige komedie geschreven. De repetities waren één en al lachen en plezier maken, ik hou mijn hart een beetje vast voor de voorstellingen die nog gaan volgen!”, reageert James Cooke.

Karen Damen is blij dat met deze première de kop eraf is. “We hebben keihard gewerkt maar voor mij was het puur genieten. Het moeilijkste zal nu de komende periode zijn om mijn lach voldoende in te houden tijdens de voorstelling. Ik kan jullie verzekeren dat dat bijzonder moeilijk is als je samen met Gert en James op de planken staat”, aldus Karen.