Laura Lynn heeft het nog altijd zwaar na relatiebreuk: “Een heel grote slag, het is echt moeilijk”
Laura Lynn heeft het nog altijd zwaar na relatiebreuk: “Een heel grote slag, het is echt moeilijk”
Foto: Photonews

Laura Lynn is terug met een nieuwe single. 'Leef je droom' is haar op het lijf geschreven, want na de moeilijke periode die ze doorstond toen ze haar relatie zag stranden, heeft ze opnieuw haar weg gevonden. Dat vertelde ze aan Kim Debrie op Radio 2.

Vorige zomer liep de relatie van Laura Lynn op de klippen. Zij en haar partner Mathias Lens gingen na een relatie van 8 jaar uit elkaar. "Het was een heel moeilijke periode. Er komt een moment dat je je weer moet herpakken. En dat heb ik dan maar met de nieuwe single gedaan. Er komt ook een nieuw album aan. Ik merk dat ik met muziek toch veel van me kan afzetten. Ik kan me uitleven wanneer ik muziek kan maken, dan voel ik me echt goed”, vertelt Laura.

Er helemaal bovenop is Laura nog niet. "Het is echt wel moeilijk. Alles achter mij laten of alles vergeten, dat is nog te vroeg. Als je je grote liefde kwijt raakt, is het normaal dat het niet van vandaag op morgen beter gaat. Je denkt dit duurt voor altijd, dit is de man van mijn leven. We gaan samen oud worden. En plots is het er niet meer. Dat is wel een heel grote slag. Maar je hebt geen keuze, je moet je herpakken. Ik merk dat ik thuis terug mijn weg heb gevonden. Ik heb het gevoel dat het stilletjes aan terug beter gaat met mij", besluit Laura.

Meer nieuws

Meer nieuws

.