Prins William tikt Kate Middleton serieus op de vingers: "Ze moet dringend komaf maken met deze slechte gewoonte"
Prins William tikt Kate Middleton serieus op de vingers: "Ze moet dringend komaf maken met deze slechte gewoonte"
Foto: Photonews

Het valt royaltyfans op dat Kate Middleton tegenwoordig wel erg slank oogt. Onlangs was de hertogin op pad met prins William in Bradford. Alle aandacht ging uit naar hoe dun de toekomstige koningin eruitzag. En dat baart haar fans duidelijk zorgen.

De fans van het Britse koningshuis kunnen er niet over uit: het figuur van Kate. Het begon allemaal met de nieuwe verjaardagsfoto's van de hertogin van Cambridge, waar ze ogenschijnlijk dunner lijkt dan op oudere kiekjes.

"Fijne verjaardag aan onze wel erg magere (toekomstige) koningin Kate Middleton", reageerde één volger. "Geniet van je leven. Je bent onze toekomstige koningin, maar ik hoop wel dat je niet meer zo vel over been zal zijn als het zover is", aldus een ander.

HLN viel het op dat niet alleen op social media, maar ook op het online forum Quora allerlei gesprekken gestart waren over het gewicht van Kate. Ondanks de vele kritieken op Twitter en Instagram is het op het forum voornamelijk positief richting de hertogin van Cambridge.

Eén fan is het zat dat er altijd iets te zeggen is over het figuur van de royal: "Je bent alleen te dun als je ongezond bent. Kate is altijd vrij slank geweest, al vanaf haar verloving. Haar gewicht schommelt nu eenmaal zoals dat van andere mensen."

Ook prins William is ongerust

De Amerikaanse site Radar Online meldt dat, volgens koninklijke bronnen, ook prins William op de hoogte is van de zorgen rondom zijn echtgenoot. "Kate werkt zichzelf krom en slaat de laatste tijd veel maaltijden over", aldus de bron. "Hij probeert haar niet te forceren, maar William wil er zachtjes op wijzen dat het tijd is om iets te doen aan deze slechte gewoonte waar ze aan gewend is geraakt. Het gewicht van de hertogin is een kwestie die al jaren moet aangepakt worden."

https://www.instagram.com/p/B7GL07IlnTc/

Meer nieuws

Meer nieuws

.