Koen Wauters in emotionele boodschap na huwelijksbreuk met Valerie: "Dit primeert nu voor ons allebei"

door: MRO
Afbeelding bron: Photonews
Koen Wauters en Valerie De Booser vormen geen koppel meer. Vlaanderens bekendste zanger en presentator maakte het nieuws zelf bekend op zijn Instagramaccount. Hij schreef ook duidelijk neer wat op dit moment primeert voor hem en Valerie, namelijk hun kinderen.

Koen Wauters schreef in zijn boodschap dat het 'emotioneel erg zwaar is' en dat voor hemzelf en Valerie De Booser nu één zaak duidelijk primeert, met name de zorg voor hun kinderen Zita en Nono.

Welzijn van Zita en Nono

"Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus: de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven", stelt Koen Wauters.

Verder benadrukt hij ook dat er geen ander in het spel is. "Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen. Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar."