Lien Van de Kelder bijzonder trots op haar kinderen Jeanne en Victor: “Knap wat ze in Bangkok gedaan hebben”
PMN
Lien Van de Kelder bijzonder trots op haar kinderen Jeanne en Victor: “Knap wat ze in Bangkok gedaan hebben”
Foto: Instagram

Lien Van de Kelder is terug thuis. De voorbije vier maanden verbleef ze in Thailand.

Door het verdwijnen van Marie in Familie had Lien Van de Kelder de handen vrij om voor vier maanden naar Thailand te trekken. Haar man Hans Herbots regisseerde daar de Netflix-serie ‘The Serpent’.

“De timing was perfect”, aldus Lien in Dag Allemaal. “Ik had ook net een paar maanden vrij tussen twee concerttournees. En de kinderen konden eventueel in Thailand naar school.” 

“Dus hebben we dat gewoon gedaan. We zagen het geen van beiden zitten dat Hans alleen naar Bangkok zou vertrekken. We hadden elkaar in de twee jaar ervoor al geregeld moeten missen wegens enkele buitenlandse opdrachten.”

"Mijn kinderen hebben geleerd dat een andere taal geen drempel hoeft te zijn"
Lien Van De Kelder

Lien is zeer trots op haar kinderen Victor (5) en Jeanne (6) die in Bangkok ook naar school gingen. “Het hielp ook dat ze samen in de klas zaten”, vertelt Lien. “Victor en Jeanne zijn ginder helemaal opengebloeid en socialer geworden. Communicatiever ook.”

“Ze hebben geleerd dat een andere taal geen drempel hoeft te zijn en dat je desnoods met gebarentaal hulp kan vragen. Hun klasje was vrij klein en we kregen om de week een uitgebreid verslag van de juf: wat ze hadden geleerd, hoe hun taal evolueerde en hoe ze zich in de groep gedroegen. De school was heel begripvol, menselijk en warm.”"

Meer nieuws

Meer nieuws

.