Joris Hessels heeft serieus probleem met zijn vriendin: “Ze vindt het niet leuk wat ik haar nu aan gedaan heb”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Joris Hessels kunnen we aan het werk zien op Canvas. Daar gaat hij in ‘Gentbrugge’ op bezoek bij de mensen uit zijn nieuwe buurt.

Joris Hessels en zijn vriendin Evelien woonden in een huurhuis. Maar aangezien ze nu vier kindjes hebben, werd dat huis te klein. Joris verhuisde met zijn gezin naar een huis onder de kerktoren van Gentbrugge.

Het resultaat is dat nu iedereen hem weet wonen. Dat vindt zijn vriendin Evelien maar niets. “Zij was er zeker niet happig op”, licht Joris toe in Dag Allemaal. 

"Evelien was bang dat 'Gentbrugge' zou worden als 'De Pffafs' of 'De Planckaerts'"
Joris Hessels

“Evelien was bang dat ‘Gentbrugge’ zoiets als ‘De Pfaffs’ of ‘De Planckaerts’ zou worden. Maar je kan toch geen programma maken over je buurt en dan jezelf niet laten zien? Ach, uiteindelijk vindt Evelien het nog wel meevallen, maar helemaal overtuigd is ze nog niet.”

“Ik ga niet zeggen dat ik haar voor een voldongen feit heb gesteld, maar... Evelien had veel reserves, laat ik het zo stellen. Logisch, want dit is haar wereld niet. Ze heeft hier niet voor gekozen. Dat iedereen ons adres nu kent, vindt ze niet zo fijn. Maar dat gaat wel meevallen, denk ik. Ik ben Niels Destadsbader niet, hé.