Michel Van Den Brande maakt zich spijtige bedenking over overleden zakenman Philip Cracco: “Dat had hij meer moeten doen”
PMN
Michel Van Den Brande maakt zich spijtige bedenking over overleden zakenman Philip Cracco: “Dat had hij meer moeten doen”
Foto: Photonews

Vorige week is zakenman Philip Cracco op zijn 56ste overleden. Hij verloor de strijd tegen prostaatkanker.

Philip Cracco raakte in Vlaanderen bekend na zijn deelname aan het VIER-programma ‘The Sky Is The Limit’. Michel Van Den Brande, die ook deelnam in hetzelfde seizoen aan dat programma, kende Philip goed.

“Philip was een harde zakenman. Vergeleken met hem ben ik maar een kleine jongen”, zegt Michel Van den Brande in Dag Allemaal. “‘Wat hij verwezenlijkt heeft... Hij bleef ervoor gaan, en richtte zelfs nog een bedrijf op toen hij al ziek was. Philip was een voorbeeld voor iedereen. Hij was een vriendelijke man die met iedereen door één deur kon.”

“Een levensgenieter, al had hij misschien nog wat meer moeten genieten. Zo had hij een chique villa in Marbella, maar daar is hij niet veel geweest. Tja, wie had kunnen vermoeden dat het zo snel zou gaan?”

“Toen ik 56 werd, is hij op mijn verjaardagsfeest geweest. Drie jaar later is hij op z’n 56ste gestorven... Al kwam zijn overlijden niet onverwacht. De laatste tijd had ik geregeld contact met z’n vriendin Aïsha, en ik wist dat het er niet goed uitzag.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.