Het gaat helemaal mis met de drie kinderen van Michael Jackson: “Deze ruzie maakt het alleen nog maar erger”
PMN
Het gaat helemaal mis met de drie kinderen van Michael Jackson: “Deze ruzie maakt het alleen nog maar erger”

Je ziet het zelden of nooit dat de drie kinderen van Michael Jackson samen op een foto verschijnen, laat staan in het openbaar. En daar lijkt nu ook een reden voor te zijn.

Prince (22), Paris (21) en Blanket (17) hebben het niet makkelijk. Volgens de Amerikaanse media zit het er bovenarms op tussen Paris en haar oudere broer Prince. De reden van hun ruzie is het vriendje van Paris.

“Prince vertrouwt de vriend van Paris, muzikant Gabriel Glenn, niet”, klinkt het. “Hij ziet Gabriel als een geldwolf die alleen uit is op het familiefortuin. Ook de rest van de familie steunt de relatie niet. Ze vrezen dat Paris zal hervallen in haar verslavingen.”

En Paris is op haar beurt dan weer kwaad dat de vriendin van Prince dan wel weer goed ontvangen wordt bij de familie. “Vroeger waren ze twee handen op één buik, maar Paris duwt Prince steeds verder weg.”

De hele situatie weegt ook door op hun jongere broer Blanket. Die heeft last van verlatingsangst. “Sinds de dood van zijn vader in 2009 heeft Blanket verlatingsangst. Dat trauma wordt alleen groter nu zijn broer en zus niet meer door één deur kunnen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.