Levensgevaarlijke act met kruisboog loopt helemaal fout in ‘America’s Got Talent’: Jury grijpt meteen in
PMN
Levensgevaarlijke act met kruisboog loopt helemaal fout in ‘America’s Got Talent’: Jury grijpt meteen in
Foto: YouTube

In de Verenigde Staten is er momenteel een speciale editie van ‘Got Talent’. De winnaars van de vorige seizoenen nemen het tegen elkaar op.

Momenteel zijn er de audities aan de gang. De levensgevaarlijke act van deelnemer Ben Blaque liep volledig uit de hand. De jury trok dan ook aan de alarmbel.

Het was ongetwijfeld één van de meest zenuwslopende momenten ooit voor juryleden Howie Mandel, Alesha Dixon, Heidi Klum en Simon Cowell. Ben nodigde Alesha uit om deel te nemen aan zijn act.

Hij liet zichzelf vastmaken aan een doelwit. Daarna moest Alesha vervolgens de pijlen één voor één op hem afvuren. “Wat gebeurt er als ze de trekkers in de verkeerde volgorde lost, word je dan in het hart geschoten?”,  vroeg Cowell aan de deelnemer. “,Euh, ja”, was Bens weinig geruststellende antwoord. ,”Maar ik geloof in haar en ik ben nergens bang voor.” 

Maar het liep al snel volledig mis. Ben was de veiligheidspal op zijn kruisboog vergeten. Jurylid Howie drukte meteen op zijn rode knop. Tijdens het afvuren van de eerste pijl drukten ook Heidi Klum en Simon Cowell op hun rode knop. Zo moest Ben vroegtijdig de wedstrijd verlaten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.