Natalia doet de wenkbrauwen fronsen: ‘Weinig zwangere vrouwen durven zoiets te doen’

door: PMN
Afbeelding bron: Instagram
Natalia is stralend zwanger. De 39-jarige zangeres is intussen ook reis vertrokken naar Barbados.

Natalia heeft haar hart verloren aan Barbados. Ze kon het ook niet laten om er te gaan surfen. Op de sociale media lokte dat verontwaardige reacties uit: “Dat doe je niet als je zwanger bent.”

Maar die ongerust wel nodig? ‘ Natalia is een bedreven surfer, ze weet wel wat ze doet. Maar anderzijds... Weinig vrouwen zouden dit aandurven met een kindje in hun buik. En al helemáál niet op een onvoorspelbare zee in de tropen’, schrijft TV- Familie.

Gynaecoloog en hoogleraar Hendrik Cammu, o.m. bekend van ‘Van Gils & Gasten’ laat weten dat we ons geen zorgen moeten maken om Natalia. “Je moet vooral je limieten kennen en goed naar je lichaam luisteren.”

Natalia is een geoefend surfer. En als ze in het water valt, is dat een vrij zachte landing. De temperatuur van het water maakt trouwens weinig uit. Natalia’s lichaamstemperatuur zal intern niet veranderen door koud water op haar huid. Als je in water van 5 graden gaat zwemmen, blijft je lichaamstemperatuur rond de 36 °C, zie je. Ook op dat vlak neemt Natalia geen onverantwoord risico."

Tags natalia