Prins Harry en Meghan Markle maken alles kapot: ‘De schade zal onherstelbaar zijn

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews
Prins Harry en Meghan Markle beslisten om zich af te scheiden van de Britse koninklijke familie. Ze willen ook financieel onafhankelijk worden.

De beslissing van prins Harry en Meghan Markle is goed doordacht, zo blijkt. "Voor ze met Harry trouwde, had Meghan met ‘The Tig’ een goed draaiende lifestyleblog", weet royaltywatcher Brigitte Balfoort. ‘Als huwelijkscadeau heeft de Queen hun de titel hertog en hertogin van Sussex geschonken en de voorbije weken hebben zij Sussex Royal gedeponeerd als handelsmerk”, legt royaltywatcher Brigitte Balfoort uit in Dag Allemaal.

“Elke jurk, elke bloes en elke handtas waarmee Meghan in het openbaar verschijnt, is in geen tijd uitverkocht. In plaats van andere ontwerpers rijk te maken, zal zij nu haar eigen kledinglijn en accessoire-collectie op de markt.”

Merkspecialisten voorspellen dat het koppel miljoenen euro’s per jaar zullen verdienen. ‘Al zullen ze in werkelijkheid teren op Harry’s koninklijke afkomst en roofbouw plegen op het wereldmerk dat het Britse koningshuis is. Op termijn brengen ze de monarchie zo onherstelbare schade toe’, staat er nog te lezen in het weekblad.