Frans Bauer verrast fans met erg onverwacht en groot nieuws, maar zij reageren vol ongeloof: “Is dit een 1 april-grap ofzo?”

Frans Bauer gaat het proberen in de Verenigde Staten. Dat maakte de zanger zelf bekend via de sociale media. Zijn fans zijn er niet zeker van en vermoeden dat het om een (vroege) 1 april-grap gaat…

Frans Bauer komt met opmerkelijk nieuws van de proppen: zijn hitsingle ‘Heb je even voor mij’ is vertaald naar het Engels. “Na maanden van geheimzinnigheid mag ik het bekend maken. ‘A moment for me’ vervult voor mij de lang gekoesterde droom om door te breken in de USA! Helemaal happy!”, aldus Frans vanochtend bij een foto van de vermoedelijke single.

Gisteren deelde de zanger al een korte video waarin hij in een studio zingt: “Have you got a moment for me? Make some time for me free”. “Ik wil jullie dit niet onthouden. Komt eindelijk mijn lang gekoesterde droom uit?”, luidt het bijschrift.

Volgers van Frans wensen hem veel succes met zijn nieuwe avontuur. Anderen menen dat het om een grap gaat. “Haha is dit echt? Doe nou niet Frans. Doe het gewoon maar niet” en “Is het 1 april? Vind je in het Nederlands super, maar in het Engels? Neehh...”, schrijven ze. Ook wordt gedacht aan een eenmalige carnavalskraker.

https://www.instagram.com/p/B7Xt0KDHQe2/

https://www.instagram.com/p/B7WKyczpgwR/

Meer nieuws

Meer nieuws

.