Het gaat van kwaad naar erger tussen Meghan Markle en haar vader Thomas: Dit gaat hij doen om het zijn dochter nog lastiger te maken
Het gaat van kwaad naar erger tussen Meghan Markle en haar vader Thomas: Dit gaat hij doen om het zijn dochter nog lastiger te maken

Thomas Markle, de vader van Meghan, is bereid te getuigen tegen zijn eigen dochter in de rechtszaak die prins Harry en Meghan hebben aangespannen tegen de Mail on Sunday. Dat melden Britse media. De verdediging zou Thomas willen oproepen als hoofdgetuige.

Harry en Meghan lieten in oktober weten juridische stappen te ondernemen tegen verschillende tabloids. De Mail on Sunday wordt voor de rechter gesleept omdat de krant bezig zou zijn met ’een campagne om valse en opzettelijk denigrerende verhalen’ over de Sussexes te verspreiden en vanwege het feit dat ze een privébrief van de hertogin aan haar vader deels publiceerden.

Door Thomas Markle op te roepen als getuige hoopt de Mail on Sunday aan te tonen dat er allerminst sprake is van leugens. Hij zou advocaten al sms’jes enkele hebben laten zien die hij in aanloop naar de bruiloft van de Sussexes uitwisselde met Meghan. Daaruit moet blijken dat hun relatie al bekoeld was.

Het is niet voor het eerst dat Thomas het zijn dochter behoorlijk lastig maakt. Zo zorgde hij voor een schandaal toen bleek dat hij in de aanloop van haar huwelijk met prins Harry foto’s van zichzelf had verkocht aan paparazzi en liet hij zich meerdere keren kritisch uit in de media over zijn dochter, die hem in zijn ogen in de steek liet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.