Zo reageert Tanja Dexters op vechtpartij bij vriend: “Temperamentvolle ruzie, maar er is geen druppel bloed gevloeid”
Zo reageert Tanja Dexters op vechtpartij bij vriend: “Temperamentvolle ruzie, maar er is geen druppel bloed gevloeid”
Foto: Photonews

Ruzies zijn er om bijgelegd te worden. Dinsdagavond liet Tanja Dexters via haar advocaat een bericht verspreiden over de ruzie waarbij ze betrokken was in de woning van Michaël Peeters, de vriend van Tanja. Het Antwerpse parket bestempelde het incident als "intrafamiliaal geweld".

Dexters zakte zaterdagnacht samen met kennissen door in de villa van haar vriend Michaël Peeters. Rond 7 uur riep ze de hulp in van de politie omdat er een vechtpartij was ontstaan en zijzelf ook gewond was geraakt. Er waren flink wat klappen uitgedeeld tussen de aanwezigen. Tanja zelf is acht dagen arbeidsongeschikt.

Temperamentvolle ruzie

Tanja Dexters reageerde via haar advocaat Omar Souidi: "Er is inderdaad onenigheid ontstaan tussen mijn cliënte en enkele andere aanwezigen. Dat heeft tot een 'temperamentvolle' ruzie geleid, maar voor alle duidelijkheid: er is geen druppel bloed gevloeid. Het is absurd om het sensationeler voor te stellen dan het is.”

“Dergelijke ruzies komen dagelijks tientallen keren voor in Vlaanderen. Tanja en Michaël zijn nog altijd zeer goed bevriend en Tanja neemt hem dan ook niets kwalijk. Ze wil het conflict verder in der minne regelen en dat zal ook spoedig gebeuren."

De advocaat vindt het jammer dat het incident zo snel bekend raakte. "Tanja's vertrouwen in de politie- en hulpdiensten is geschaad doordat haar oproep zo snel en ongenuanceerd uitlekte. Ze meent dat politie en openbaar ministerie beter hun aandacht zouden toespitsen op incidenten waarin er geen minnelijke schikking mogelijk is."

Meer nieuws

Meer nieuws

.