Hartverscheurend wat Olivier Deschacht heeft gedaan: “Dit bewijst dat hij Annelien maar niet kan vergeten”
Hartverscheurend wat Olivier Deschacht heeft gedaan: “Dit bewijst dat hij Annelien maar niet kan vergeten”
Foto: Photonews

Hun gezinsreisje naar Tenerife met oudjaar was volgens intimi bedoeld als voorzichtige toenaderingspoging. Maar de situatie tussen Annelien Coorevits (33) en Olivier Deschacht (38) zou niet veranderd zijn. Jammer voor Olivier Deschacht, want het is duidelijk dat hij niet zonder haar kan. De voetballer deed onlangs nog een opvallende smeekbede.

“Toen ik bij Anderlecht totaal onverwacht aan de deur ben gezet, heb ik daar slecht op gereageerd. Je zou kunnen zeggen dat mijn vertrek bij paarswit toen een beetje het begin van het einde is geweest. Ik vergat het belangrijkste: familie. En daar betaalde ik de hóógste prijs voor: Annelien is mijn leven, ik kan mij niet voorstellen dat ik ooit met iemand anders samen zal zijn”, zo klonk Olivier Deschacht in een recent interview met weekblad Humo. Het was bijna een noodkreet.

Olivier geeft zichzelf de schuld voor de breuk met zijn Annelien. Met een mix van voorzichtige hoop en bitter realisme. Dat laatste gevoel lijkt het nu te halen. Enkele dagen nadat ze terugkwamen van wat volgens intimi hun ‘reis van de laatste hoop’ was, met het gezin en enkele vrienden richting Tenerife, lijkt er te weinig veranderd in hun situatie om van enige toenadering te spreken.

Geen echtscheiding

Olivier en Annelien Coorevits zijn nog steeds uit elkaar, in goede verstandhouding. Zonder dat ze reeds zijn overgegaan tot een definitieve scheiding. “Nee, geen echtscheiding. Laat ons zeggen dat Annelien en ik uit elkaar zijn”, benadrukte Olivier nog eens in het eerder aangehaalde interview.

Het is duidelijk. Uit alles wat Olivier zegt, blijkt dat hij Annelien nog niet uit z’n hoofd heeft gezet. En dat hij hoopt dat hij haar opnieuw voor zich kan winnen. Door een reis met het gezin, door dicht bij huis te werken in Waregem, en z’n taken als vader ter harte te nemen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.