Fabrizio krijgt al onmiddellijk heel duidelijke boodschap ingepeperd door zijn nieuwe vriendin: “Daar ben ik radicaal tegen”

door: Redactie
Afbeelding bron: Instagram
De tweede helft van 2019 was bijzonder woelig voor Fabrizio Tzinaridis. “Ik ben mezelf maandenlang verloren in het nachtleven”, zegt hij in Dag Allemaal. Met zijn nieuwe lief Lotte (20) aan zijn zijde vindt hij zichzelf eindelijk terug.

Een echte horrorperiode: zo omschrijft Fabrizio zelf de laatste zes maanden van 2019. De breuk met Pommeline en alle vieze commentaar die hij daarover kreeg, heeft er diep ingehakt. Tot hij in december Lotte ontmoette en het nieuwe jaar met kriebels in de buik kon inzetten.

“Ik heb zoveel bagger over me heen gekregen dat ik mezelf maandenlang ben verloren in het nachtleven”, vertelt Fabrizio in Dag Allemaal. “Net toen ik weer wat zorg voor mezelf begon te dragen, kruiste Lotte mijn pad. De maanden voordien kwam ik zoveel onechte meisjes tegen, die enkel wilden profiteren van mijn bekendheid. Ik was dus erg op mijn hoede.”

“Lotte maakte iets in mij los wat ik al een hele tijd niet meer had gevoeld. Dat maakte mij wat bang”, zegt Fabrizio ook nog. “Ik kon amper geloven dat zij op haar 20ste al zo volwassen in het leven staat. Op die leeftijd hing ik hele dagen op straat rond en had ik geen enkele toekomstvisie. Ik gebruikte een tijdlang zelfs elke dag cocaïne.”

Radicaal tegen

“Ik snapte dat Fabrizio twijfelde, ik ben tenslotte nog maar twintig”, reageert Lotte op haar beurt. “Maar rondfladderen en met Jan en alleman meegaan, dat heeft mij nooit geïnteresseerd. En in tegenstelling tot die andere meisjes schrikte Fabrizio’s bekendheid mij net af.”

Lotte studeert nog. Ze zit in haar tweede jaar marketing aan de hogeschool. “Ik wil echt wel iets maken van mijn leven”, zegt ze, en heeft daarbij ook nog een boodschap voor haar nieuwe lief. “En drugs, daar ben ik radicaal tegen”, klinkt het duidelijk.