Lien Van de Kelder grijpt drastisch in: “Voel mij nu een pak beter”
Lien Van de Kelder grijpt drastisch in: “Voel mij nu een pak beter”
Foto: Photonews

Na vier maanden in Bangkok, waar haar man Hans Herbots (49) de Netflix-serie ‘The Serpent’ regisseerde, is actrice Lien Van de Kelder (37) terug in het land. Het was een onvergetelijk avontuur, ook voor de kinderen Victor (5) en Jeanne (6). Na thuiskomt heeft de gewezen ‘Familie’-actrice drastisch ingegrepen in haar leven.

Lien Van de Kelder vertelt deze week in Dag Allemaal over haar voorbije avontuur in Thailand. Ze zal de heerlijke Thaise keuken en hartelijkheid van de mensen daar erg missen.

“Ik ontdekte er hoe krachtig een glimlach kan zijn”, zegt Lien in het weekblad. “In Thailand begroet men elkaar altijd en overal. Dat zorgt voor joie de vivre. Natuurlijk, de echte miserie hebben we daar niet gezien. Een door de over georganiseerde gezondheidszorg is er niet ginds. Maar we gaan die Thaise vriendelijkheid hier nu importeren, hé.”

Thailand heeft Lien blijvend veranderd. Ze heeft na thuiskomt drastisch ingegrepen in haar leven. “Ik heb geleerd dat we makkelijk met minder kunnen. En heb meteen grote kuis in ons huis gehouden. Na tien jaar in dezelfde woning hadden we veel verzameld, maar ik heb alle kasten uitgemest. Veel gerief weggegooid of weggegeven: kleren, speelgoed... Ons huis en m’n hoofd voelen een pak beter.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.