Tanja Dexters al opnieuw in aanraking gekomen met de politie: “Klappen gekregen tijdens vechtpartij”

bron: Het Nieuwsblad
door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
Tanja Dexters (42) is al opnieuw in aanraking gekomen met de politie. Ze kreeg klappen bij een gevecht in het huis van haar vriend Michaël Peeters.

De bewuste vechtpartij vond zondagochtend plaats. Rond zeven uur kreeg de lokale politie telefoon, zo lezen we in 'Het Laatste Nieuws'. De ex-Miss België vertelde gewond te zijn geraakt in het huis van Michaël Peeters (40).

Toen de agenten ter plaatse kwamen waren er nog veel mensen aanwezig en waren de gemoederen verhit. Verschillende gasten verklaarden dat ze klappen gekregen hadden. Onder hen ook Tanja Dexters. Het parket bevestigt voorlopig enkel dat “interfamiliaal geweld” aan de basis van de feiten ligt.

Dexters kwam van een feestje bij de verkiezing van Miss België, in het Proximus Theater in De Panne. Later die nacht liep het dus fout. De aanleiding van de ruzie is nog onduidelijk. Tanja zou tot acht dagen werkonbekwaam zijn.

Daarmee komt Tanja al opnieuw in aanraking met de politie. In december liet ze zich in een instelling opnemen, na haar zwaar auto-ongeval met vluchtmisdrijf. “Om tot bezinning komen”, klonk het toen. Sindsdien woont ze ook alleen op een appartement. haar advocaat komt dinsdag met een nieuwe verklaring.