Lynn Van Royen gaat door ernstige relatiecrisis: Dit is er aan de hand

door: Redactie
Afbeelding bron: Photonews
‘Luizenmoeder’ Lynn Van Royen (30) beleeft professionele hoogdagen, maar dat maakt haar niet immuun voor persoonlijk verdriet. Op dit moment beleeft ze een diepe relatiecrisis met Gilles, haar jeugdliefde en vader van haar twee kinderen. Dat schrijft Dag Allemaal deze week.

Het gaat Lynn Van Royen professioneel voor de wind, zoveel is duidelijk. Maar de roem, de drukke agenda, het constante geraas, het heeft ook z’n tol geëist. Lynn zei het zelf in recente interviews, dat 2019 het zotste jaar van haar leven was. Wat ze er niet bij vertelde, is dat haar sleuteljaar ook een zwarte rand heeft gekregen.

De jongste maanden is samenleven met kunstenaar en galerijhouder Gilles Van Schuylenbergh, vader van haar twee zonen, onmogelijk geworden. Lynn en Gilles zijn al samen van in hun jeugd, maar de relatie gaat dezer dagen door zwaar weer. Bij de schoolpoort van de kinderen wordt er al langer over gesproken, nu is het ook zeker:het koppel heeft de beslissing genomen om elkaar los te laten. Dat weet Dag Allemaal. 

Wanneer het weekblad Gilles om een reactie vraagt, kan hij enkel kort bevestigen, maar meer ook niet. “Want dat zou de zaken alleen nóg moeilijker maken”, zegt hij. Vragen bij het management van Lynn leveren evenmin iets op. Zijzelf is ook kort aan de telefoon: “Ik wens hier niet op te reageren”, klinkt het.