Willy Sommers stelt zijn zoon Luka op deze manier erg teleur: "Ik kan niet anders"
Willy Sommers stelt zijn zoon Luka op deze manier erg teleur: "Ik kan niet anders"
Foto: Photonews

“Mijn familie is het allerbelangrijkste in mijn leven”, zegt Willy Sommers in Primo. De zanger heeft besloten in dit nieuwe jaar wat meer tijd vrij te maken voor zijn gezin. Zijn kinderen geven hem regelmatig de boodschap dat hij er te weinig is.

Willy Sommers is van plan om dit jaar wat meer thuis te zijn. “Dat is mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar. Mijn kinderen laten de alarmbel af en toe luiden”, vertelt Willy deze week in Primo. “Vorig jaar, net voor de zomer, vroeg Luna: ‘Wanneer gaan wij op vakantie?’ En ik dacht: ‘Oei, dat is me volledig ontgaan’.”

“Ik zag in mijn agenda dat de eerste vier dagen van juli vrij waren. Ik heb die door mijn management meteen laten blokkeren, en heb de kinderen laten kiezen waar we naartoe zouden gaan. Een citrytrip naar Barcelona zagen ze wel zitten. Ik heb vier dagen enorm genoten. En toen is mijn belletje beginnen rinkelen: ik moet dit meer doen.”

Zijn kinderen Luna en Luka laten soms merken dat hun papa er te weinig is. “Ze spreken het niet uit, maar ik voel het wel", aldus Willy. "In Barcelona hingen ze constant aan mijn armen. Alsof ze wilden voelen dat ik er was. ‘Die vier dagen is papa van ons!’, moeten ze gedacht hebben.”

“Natuurlijk loop je in Barcelona ook Vlamingen tegen het lijf en wilden de mensen op de foto met me. ‘Papa, nu even geen foto’s hé’, zei Luka. Maar ik kon niet anders. Ik ben een publiek figuur en heb nog nooit een foto of een handtekening geweigerd. Dat vinden ze soms wel eens lastig.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.