Lauren Versnick moet iets kwijt over haar lief Jens Dendoncker: “Dat vind ik sexy aan hem”
Lauren Versnick moet iets kwijt over haar lief Jens Dendoncker: “Dat vind ik sexy aan hem”
Foto: Instagram

Tussen Jens Dendoncker en Lauren Versnick sloeg de vonk een dik jaar geleden over, na hun eerste en allesbepalende kus. Sindsdien gaat het razendsnel voor hen.

“2019 was het drukste maar mooiste jaar uit mijn leven”, steekt Lauren Versnick van wal in het magazine Nina. “Ik ben vijfentwintig geworden, mijn relatie met Jens is gestart, Studio Tarara kwam op tv, ik had een rol in Nachtwacht, Jens en ik kochten een appartement en we namen onze katjes Maurice en Toulouse in huis. Een vruchtbaar jaar.”

Een prille relatie in het drukste jaar van hun leven, dat was niet altijd even simpel. “We hadden graag wat meer tijd gehad voor elkaar”, zegt Jens Dendoncker. “Anderzijds, we hebben het allebei druk. Het is niet zo dat één van ons thuis zat te wachten op de andere.”

“Ik vind het inspirerend”, pikt Lauren daarop in. “We werken in dezelfde sector, we nemen allebei ons werk mee naar huis en praten erover. Ik vind het sexy om een partner te hebben die zijn werk zo graag en zo goed doet. Wederzijdse bewondering is een stevige glue.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.