Jens Dendoncker openhartig over relatie met Lauren Versnick: “Daar heb ik het moeilijk mee”
Jens Dendoncker openhartig over relatie met Lauren Versnick: “Daar heb ik het moeilijk mee”
Foto: Photonews

Jens Dendoncker en Lauren Versnick staan deze week samen in Nina, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws. Ze geven toe een geval van ‘opposites attract’ te zijn.

“Wij zijn twee totaal verschillende mensen”, zegt Jens Dendoncker in Nina over zijn relatie met Lauren Versnick. “Bij Lauren moet het vooruitgaan, er moet een plan zijn, het mag niet te lang dobberen. Liever actie dan niks doen. Ik ben het tegenovergestelde: afwachtend, piekerend, analyserend.”

“Het heeft een hele tijd geduurd voor we onze manier van communiceren gevonden hadden”, gaat Jens verder. “Lauren is superdirect. Ze zegt alles zoals ze het voelt. En daarna vraagt ze: ‘Oei, kwam dat er te hard uit?’”

Jens vindt het moeilijk om rechtdoorzee te zijn. “Veel komt voor uit een soort controledrang. Ik kan ook moeilijk om met confrontatie. Ik heb mezelf geleerd om me liever te verliezen in uitvoerige, complexe of poëtische uiteenzettingen.”

“Ik vind het vermoeiend om te communiceren in duizend bochten, waarna je dan moet aanvoelen wat hij bedoelt”, pikt Lauren in. “Ik heb zoiets van: just say what you mean. Dat is soms ook de hardste vorm van communicatie, weet ik.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.